PC

Intensia asztali gépek munkára és szórakozásra
HRP Europe Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34.
Telefon: +36 (1) 452 4600
Fax: + 36 (1) 350 1351 Email: info@hrp.hu
INTENSA
INTENSA - személyi számítógép minősített szervizpartnere

FixDirect Kft.
1033 Budapest,
Huszti út 34.

Telefon: + 36 (1) 452-4670
Fax: + 36 (1) 452-4672

E-mail: szerviz@fixdirect.hu
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 8-17 óráig

Szolgáltatások:

Alkatrész értékesítés

Minősített szervizpartnerként közvetlen kapcsolatunk van a gyártókkal, így kedvező áron vásárolhat nálunk eredeti alkatrészeket a meghibásodott készülékéhez. Az alkatrészigények jelentős részét közvetlenül raktárkészletről ki tudjuk szolgálni, amennyiben a megrendelt alkatrész mégsem lenne készletünkön, abban az esetben azt rövid határidővel berendeljük. Aktuális alkatrész akciónkról a főoldalon kaphat felvilágosítást.

Adatmentés

Közvetlen kapcsolatban állunk minősített adatmentő céggel, így hibás adathordozójáról kedvező áron professzionális cég bevonásával meg tudjuk menteni az Ön számára szükséges adatokat. Az adatmentés megkezdése előtt ajánlatot adunk, amely írásos elfogadása után kezdődik el a valódi munka (természetesen a hibás adathordozónak a szervizben kell lennie).

Kölcsönkészülék biztosítása

Szervizünk korlátozott számban rendelkezik kölcsönkészülékkel, amelyet a garanciális javítás idejére igény esetén a készlet erejéig az Önök rendelkezésére bocsájtunk.

6 Emeltszintű rendelkezésre állás és helyszíni javítás

Szakképzett kollégáink segítségével egyedi szerződések keretein belül biztosítunk akár hétvégi helyszíni javítást is (pl: szerver 7/24/4), amennyiben ajánlatot szeretne kérni emeltszintű szolgáltatásunkra, kérem írjon az alábbi e-mailcímre. szerviz@fixdirect.hu

 
  info@hrp.hu